Next generation builders

Gedreven door de wil om het beter te doen

Ecosysteem Gentoo is een initiatief van Mathi Gijbels, Hendrik Swennen en Herman Verwimp van Gijbels Group, en Maarten Ooms, oprichter van Enerdo en Moonfish. De reden om de handen in elkaar te slaan? Een gedeelde ambitie om een blijvende energiepositieve impact te creëren voor de bouwprojecten van onze klanten. Die beseffen immers net zoals wij dat we onze planeet niet kunnen blijven belasten. Door onze respectievelijke expertises samen te leggen en op elkaar af te stemmen, kan Gentoo bedrijfsvastgoed bouwen of revitaliseren dat klaar is voor de toekomst.

Gen. 2

Alles wat we doen, doen we met toekomstige generaties in het achterhoofd. We willen een verschil maken en de wereld mooier en beter achterlaten.

In onze genen

Iedereen in het Gentoo-ecosysteem
deelt dezelfde genen, het DNA van een gedeeld geloof in wat we kunnen realiseren door onze kennis te bundelen.

Gentle

Vriendelijk - gentle - zijn voor ons milieu
en onze samenleving, dat is de aanpak waar alle Gentooneers voor staan en wat ons drijft bij elke beslissing die we maken.

Even kundig, veerkrachtig en wendbaar
als de Gentoo-pinguïn

Deze Gentooneers zitten alvast in ons ecosysteem

Industrieweg Noord 1161
B-3660 Oudsbergen (Opglabbeek)

089 819 100
info@gijbels.be

Oostereindestraat 31
B-3560 Lummen

013 295 3 19

info@enerdo.be

Oostereindestraat 31
B-3560 Lummen

0471 49 68 69
info@moonfish.be

Denk jij het Gentoo-gen te bezitten?

In het Gentoo-ecosysteem doorbreken we de klassieke silo-mentaliteit door de sterktes van verschillende partners te bundelen tot een one-stop-shop voor bedrijven en organisaties die een duurzaam vastgoedproject willen realiseren of hun bestaand patrimonium willen verduurzamen. Onze ultieme ambitie is een full-circle dienstverlening te kunnen aanbieden voor alle activiteiten van het bouwproces, met aandacht voor people, planet en profit.

Partners die ons morele kompas delen en complementaire diensten leveren die het Gentoo-ecosysteem kunnen versterken, zijn altijd welkom voor een gesprek. We denken daarbij aan bijvoorbeeld een isolatiebedrijf dat met biobased materialen werkt, een landmeter die 3D-scans uitvoert of een ICT-bedrijf dat bezig is met big data en AI, om maar een paar voorbeelden te geven.

Ga jij met ons in zee?